Ben jij iemand die op zoek is naar een acrylnagels starterspakket? Ben jij een van die mensen die hun nagels niet kunnen laten groeien zonder er onderweg minstens twee te breken? Nou, gelukkig ben je niet de enige. Terwijl sommige mensen gezegend zijn met van nature sterke nagels, kiezen anderen voor “nepnagels” om de trend bij te houden. Deze kunstnagelmethode is ideaal voor diegenen die lange nagels willen, maar hun perfecte lengte of vorm niet kunnen behouden. Acrylnagels zijn echter niet helemaal gratis: ze kosten geld – en ze kunnen je natuurlijke nagels beschadigen als ze verkeerd worden gedaan. Daarom is het handig om alle informatie te hebben voordat je een salon bezoekt of je eigen kit koopt.

Wat zijn acrylnagels?

Een acrylnagel wordt gemaakt door poeder en vloeibaar monomeer te mengen tot een klodder deeg, deze met een borstel op je nagels te schilderen en aan de lucht te laten drogen. Acrylnagels hebben geen lamp nodig om uit te harden, en ze kunnen worden gebruikt om de vorm of lengte van je nagels te veranderen. Acryl is perfect voor mensen die de vorm van hun nagels willen veranderen of meer stijl en lengte willen. Het nadeel is dat acryl veel onderhoud nodig heeft. In feite komen de meeste klanten met acrylverf over het algemeen om de twee tot drie weken om ze te laten vullen. Als een eventuele lifting van het acryl wordt ingevuld, kan een set zes tot acht weken worden gedragen voordat deze moet worden verwijderd.

Is het goed om een ​​acryl starterkit aan te schaffen?

Als je een fan bent van acrylnagels, kun je altijd naar een salon gaan en het laten doen. Maar zoals hierboven vermeld, zijn acrylnagels een beetje onderhoudsvriendelijk. Dus om kosten te besparen, kun je bij La Queens je eigen acrylstartpakket kopen en de trucs leren om dit op de juiste manier te doen. Op die manier kun je je nagels gewoon in het comfort van je huis onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *