Als de seks eentonig begint te worden, kun je je seksleven opnieuw spannend maken met seksspeeltjes. Maar wat zijn de leukste seksspeeltjes? Dat is maar net waar je van houdt. De ene is fan van bondage en latex en andere bdsm artikelen, waar de ander juist meer van uitgebreid voorspel met een kietelaar en een oogmasker is. Het is allemaal leuk zolang jullie het allebei leuk vinden. Je vindt bij Body en Toys een ruim assortiment aan seksspeeltjes. Kijk er vooral samen naar en bestel iets dat jullie leuk vinden.  

Een beetje bondage 

Niet iedereen vindt het leuk, maar voor veel mensen is bondage tot een bepaalde grens leuk. Soms zijn handboeien daar voldoende voor. Maar er zijn ook hele kits waarmee je iemand volledig kunt vastbinden. Je kunt het dus zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wil. Met handboeien beperk je iemands bewegingsvrijheid al een beetje. Dat kan ontzettend spannend zijn. Maar een oogmasker kan het ook extra spannend maken wat er gebeurt. Je kunt ook harnassen vinden waarmee je iemand gemakkelijker kunt vastbinden.  

Een stapje verder 

Als dat voor jou allemaal niet spannend genoeg meer is of niet uitdagend genoeg klinkt, zijn er meer opties. Een kuisheidskooi voor de penis bijvoorbeeld. Of een echt pakje om de bewegingsvrijheid helemaal te beperken. Ook halsbanden die vast zitten aan handboeien bijvoorbeeld. En dat kun je ook weer combineren met een masker met gag bal of een zweep. Of natuurlijk allemaal. Zolang jullie het allebei maar leuk vinden en spannend.  

Of houd het simpel 

Niemand verplicht je natuurlijk om volledig in de 50 tinten grijs te duiken. Zeker als je nog nooit seksspeeltjes hebt gebruikt. Je kunt samen ook prima plezier hebben van een vibrator bijvoorbeeld. Er zijn zelfs vibrerende speeltjes die jou en je partner tegelijkertijd kunnen stimuleren. Dat is ook een heel leuke manier om seks spannender te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *