Wist je dat…. schapenhekwerken van kastanje & robinia steeds hipper worden?!

Heeft uw tuin een opknapbeurt nodig?! Dan is het moment!
Het wordt langzaamaan beter en warmer weer, wat is er dan leuker dan de tuin aanpakken en meegaan met de trends zodat u er van de zomer picobello bij zit?!

Heb jij een mooie tuin maar zoek je nog een mooie afrastering? Heb je kippen rondlopen maar vind je een kippenren van gaas te weinig uitstraling hebben? Wil je een omheining om de tuin maken voor uw hond of bent u gewoon op zoek naar een mooi stuk hekwerk? Denk dan eens na over schapenhekwerk.

Wat is schapenhek?
Schapenhek is een kastanje houten hekwerk, gemaakt van gekloven houten latjes, gewikkeld in gegalvaniseerd ijzerdraad. Schapenhek wordt geleverd in verschillende varianten; de meest bekende zijn Frans en Engels schapenhek. Het verschil tussen deze 2 zit hem voornamelijk in de afwerking. Frans schapenhek ziet er netter uit vanwege de wat rechtere latjes, de punten zijn wat scherper en de latten zijn strakker in het ijzerdraad gebonden.

Waarom schapenhek?

Kastanje is een duurzame houtsoort. De houten omheining heeft geen onderhoud nodig vanwege het natuurlijk aanwezige looizuur wat het hout beschermt tegen weersinvloeden. Schapenhek kan echt voor van alles worden ingezet, denk hierbij aan een kippenren, moestuin afscheiding, compost afscheiding of een tuinschutting. Wilt u meer inspiratie en ideeën? Klik op deze link: Adéquat.

Kortom; schapenhek kan dus voor  veel meer gebruikt worden dan alleen voor schapen! 😊
En wat ook niet onbelangrijk is; het heeft een prachtige landelijke uitstraling!
Is uw interesse gewekt & denkt u er over na om schapenhek te kopen? Kijk dan zeker eens op de website van Adéquat, zij leveren ontzettend mooi frans schapenhek in allerlei maten en hoogtes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *