Photo by Pawel Czerwinski on Unsplash

Heeft jouw website al een SEO-fundament opgebouwd en wil je met je website een toppositie op Google bereiken? Dat kan! Op een makkelijke manier zelfs, dit doe je door gewoon het uitbesteden van linkbuilding. Waarom zou je linkbuilding uitbesteden? Wij vertellen je graag waarom.

Waarom linkbuilding?

Linkbuilding is in veel gevallen erg tijdrovend en laten we eerlijk zijn, hier zit jouw bedrijf toch niet op te wachten? Niet elk bedrijf heeft een marketing en SEO-specialist in huis maar linkbuildingbureaus wel. Daar is genoeg expertise te vinden over SEO. Hoe makkelijk is het dat je dan een linkbuilding pakket afneemt bij een van die bureaus?

Welke pakket past bij jou?

Wanneer je op zoek gaat naar pakketten zijn er nooit echt snel kant-en-klare pakketten beschikbaar en dat is maar goed ook. Het hangt toch ook af van de situatie waarin de website nu staat en waar de website natuurlijk naartoe wil. Ook hangt het sterk van af van land. In Nederland is linkbuilding al iets bekender en iets makkelijker te realiseren dan Belgiƫ en laat staan Duitsland. In Duitsland is Google erg streng maar dat betekent niet dat het niet haalbaar is. Juist met er een wat complexere situatie is het verstandig om je te laten adviseren door bedrijven die hier kennis van hebben.

Nadelen wanneer je niet aan linkbuilding doet

Je wilt uiteindelijk dat je website boven aan Google staat met de juiste linkjes die doorgelinkt zijn met goede websites en relevante content. Als je niet gelinkt bent met relevante content dan straft Google je als het ware en sta je weer onderaan. Dat is natuurlijk niet wat je wil en daarom is het belangrijk om dit over te laten aan experts. Het is wel noodzakelijk dat er wel aandacht wordt besteed aan SEO-activiteiten want enkel linkbuilding gaat niet werken. Hiervoor moet zowel de techniek als content op orde zijn. Nu je dit weet kun je er mee aan de slag, succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *