Misselijkheid is het gevoel dat je moet overgeven. Er zijn nog veel meer redenen waarom je misselijk kan zijn in de ochtend. Het hebben van slaapproblemen en anxiety zijn hier twee voorbeelden van. Nadat je hebt uitgesloten dat je ochtendmisselijkheid niet zwangerschap hebt is het belangrijk jezelf af te vragen waar het vandaan kan komen. Als vrouw vraag je je al sneller af als je misselijk bent in de ochtend of het niet door een zwangerschap kan komen.

Redenen ochtendmisselijkheid.

Er zijn verschillende redenen waarom er ochtendmisselijkheid kan ontstaan wat niet door zwangerschap kan komen bijvoorbeeld;

  • Slaapproblemen: Een jetlag, slapeloosheid of een vroege wekker kunnen er voor zorgen dat er verandering kan komen in je slaap ritme. Dit kan soms leiden tot misselijkheid.
  • Honger of lage bloedsuiker: Als de laatste keer dat je hebt gegeten 12 uur of langer geleden is op het moment dat je opstaat kan je je zwak en misselijk voelen.
  • Dieet: Misselijkheid in de ochtend kan ook te maken hebben wat je in de ochtend hebt gegeten. Een kleine voedselallergie of intolerantie man misselijkheid veroorzaken.

Waar vind je deze informatie

Voor de meeste van ons is het beroemde Wikipedia erg bekend. Vele van ons weten niet dat de dames onder ons een eigen Wikipedia hebben. Genaamd dameswiki. Op de Dameswiki kan je van alles terug vinden. In alle onderwerpen. Het is niet alleen interessant maar je kan er alles terug vinden. Het is een digitaal magazine waar columns in staan, weetjes en nieuws over de bekende Nederlanders. Het is handig om als vrouw alles bij elkaar te hebben om op te zoeken. Mocht je onderweg zijn en nog snel willen opzoeken wie de nieuwe vriendin van André Hazes jr. is kan dat snel nog in het openbaar vervoer. Kleine teksten waar je snel doorheen leest vallen altijd aan te raden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *