tandartsen rotterdam

Er zijn veel manieren om je een mooie glimlach te geven. Tandartsen Rotterdam Zuid hebben veel hulpmiddelen om dit te verwezenlijken. Tandartsen kunnen ontbrekende tanden vervangen, beschadigde tanden repareren, gebroken tanden bedekken, tanden witter maken en tandvlees opnieuw vormgeven met deze hulpmiddelen. Dit betekent dat je in slechts één bezoek aan de tandartspraktijk al veel voor elkaar kunt krijgen.

Tandimplantaten die ontbrekende tanden vervangen

Als je een tand of meerdere tanden hebt verloren, kunnen tandheelkundige implantaten de juiste behandeling zijn. Tandimplantaten zijn een kunstmatige tandwortel die de natuurlijke tandwortel vervangt. Ze zijn gemaakt van titanium en zitten vast aan je kaakbot, waardoor ze een leven lang meegaan. In tegenstelling tot kunstgebitten of partiëlen, bieden ze een permanente oplossing voor tandverlies. Tandimplantaten kunnen individuele tanden of hele rijen tanden vervangen. Ze kunnen zowel je glimlach als je bijt functie verbeteren en je meer zelfvertrouwen geven wanneer je in het openbaar spreekt en eet. Voordat je tandheelkundige implantaten krijgt, is het belangrijk om een ​​tandheelkundige controle te hebben bij een tandarts zoals die van tandarts.nl om de procedure beter te begrijpen.

Tandkronen om een ​​beschadigde tand te herstellen

Een tandkroon is een soort restauratie die het zichtbare deel van je tand volledig bedekt. Het is gemaakt van porselein, goud of beide en kan worden gebruikt om een ​​of meer tanden tegelijk te herstellen. Een kroon wordt geplaatst nadat je een wortelkanaalbehandeling of tandvleesoperatie hebt ondergaan. De tandarts verwijdert eerst eventueel verval van het beschadigde gebied en vormt vervolgens je tand zodat deze een nieuwe restauratie kan ondersteunen. Na dit proces zullen ze je voorzien van een tijdelijke bedekking totdat de kroon goed op zijn plaats zit. Dit duurt meestal 2-3 weken.

Veneers om gebroken, afgebroken of bevlekte tanden te bedekken

Een van de meest voorkomende tandheelkundige procedures is het afdekken van een gebroken, afgebroken of bevlekte tand met een fineer. Het is een zeer effectieve manier om je glimlach om te toveren in iets stralends. Veneers zijn gemaakt van porselein of composiet hars en kunnen worden gebruikt om zowel de voortanden als de achterste kiezen te bedekken. Porseleinen veneers zijn meestal duurder dan composiet hars veneers, maar ze zullen ook minder snel vlekken vertonen. Composiethars fineren zijn doorgaans minder duur. Het kan echter zijn dat er vaker onderhoud nodig is, omdat er vlekken kunnen optreden als je voedsel met een hoog zuurgehalte eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *