Make up spiegels komen steeds vaker voor in moderne badkamers. Om het beste model te kiezen, moet je de functies en attributen van de spiegel bepalen. Traditioneel worden spiegels in badkamers geïnstalleerd vanwege het gemak. Spiegels worden gebruikt om ons haar te kammen, onze tanden te poetsen en ons op te kleden. Een goedkope spiegel kan visueel ruimte toevoegen aan een kleine kamer. Tegenwoordig heb je ook spiegels met een ingebouwde make up spiegels. Deze spiegels hebben een vergrotende factor. De vraag naar make up spiegels stijgt en zal de komende jaren alsmaar doorstijgen, door de grote vraag, zijn er steeds meer modellen te koop. In deze blogpost gaan we de verschillende make up spiegels bespreken.

Make up spiegels zonder verlichting

Make up spiegels zonder verlichting komen het meest voor. Hoewel veel fabrikanten luxe make up spiegels produceren die geen verlichting hebben, kunnen deze spiegels redelijk goedkoop zijn. In badkamers die al goed worden verlicht door natuurlijk zonlicht of andere badkamerverlichting, is een niet-verlichte spiegel perfect. Bovendien is een vrijstaande, niet-verlichte make-upspiegel veelzijdig inzetbaar en gemakkelijk van de ene naar de andere kamer te verplaatsen.

Make up spiegels met verlichting

De populariteit van verlichte vergrootspiegels is enorm toegenomen door nieuwe LED-verlichting, sensoren en batterijduur. Verlichte vergrootspiegels zorgen voor extra licht voor diverse doeleinden in de badkamer, vooral voor het aanbrengen van make-up of scheren. In sommige hoogwaardige spiegels zijn de lichten echter schuin geplaatst om normale taken gemakkelijker te maken; deze worden ook wel vergrotende scheerspiegels genoemd. Er zijn verschillende verlichte vergrotende spiegels beschikbaar, waaronder LED’s, gloeilampen en fluorescentielampen, maar LED’s bieden meestal de grootste voordelen.

LED verlichting

LED-lampen zijn niet alleen zeer efficiënt, maar gaan ook tot 50.000 uur mee, wat in wezen betekent dat ze niet hoeven te worden vervangen. Bovendien hebben veel spiegels die tegenwoordig worden vervaardigd, een automatische uitschakelfunctie, die de lichten van de spiegel na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt, waardoor hun levensduur wordt verlengd. Als bonus kunnen LED-lampen dimbaar zijn of continu instelbare kleuren hebben om de lichtkleur te gebruiken die voor jou het meest comfortabel is. De LED-vergrootspiegels zijn de meest aanbevolen verlichte vergrootspiegels, omdat ze van hoge kwaliteit en energiezuinig zijn. Ze produceren ook mooi licht dat gemakkelijk te gebruiken is.

Make up spiegel voor wand montage

Aan de muur gemonteerde make up spiegels kunnen het badkamerontwerp aanzienlijk verbeteren. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen en vormen een aanvulling op een verscheidenheid aan badkameraccessoires. Je kan het comfort en minimalisme in de badkamer verhogen door een make up spiegel te monteren aan de muur. De tegenhanger van een opgehangen spiegel is natuurlijk een vrijstaande spiegel.

Vrijstaande make up spiegels

Vrijstaande make-up spiegels zijn een uitstekende optie voor badkamers zonder wandruimte of waar je liever niet in de muur boort. Badkamers en slaapkamers in appartementen kunnen hiervan profiteren. Een vrijstaande spiegel heeft als voordeel dat het niet vast is gemonteerd aan de muur. Je kan de spiegel makkelijk verplaatsen bij een verbouwing of verhuizing.  Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *