Als bedrijf wil je er voor zorgen dat jouw klanten een kwalitatief goede service krijgen. Dit kan op meerdere manieren, namelijk klantvriendelijkheid, een goede prijs en een kwalitatief product. Met behulp van de services van Cheapcargo kunt u daar ook nog een snelle en pakket levering aan toe voegen. Met behulp van hun pakket service is het namelijk mogelijk om een exacte levertijd in te vullen en zij regelen de rest. Uw product zal dus niet alleen snel bij een klant geleverd worden, maar hierdoor heeft de klant ook een verwachte tijd waar ze op kunnen anticiperen. Hierdoor komt er naast uw huidige service ook nog een extra stukje bezorgservice bij kijken.

Zorg voor een juiste verwachting

Het kiezen van een tijd wanneer een pakket aan komt, zorgt voor een stukje comfort bij de klant. Met behulp van het systeem op de website kan makkelijk bepaald worden waar en wanneer een product ontvangen gaat worden. Voer heel simpel de postcode en het huisnummer in, in het systeem. Selecteer vervolgens de pakket soort, gaat het om een pakket, pallet of een brief en vul vervolgens in hoe het pakket er uit ziet. Hiermee wordt er op lengte, breedte, hoogte en gewicht gelet. Daarnaast is het mogelijk om doordeweeks, maar ook in het weekend een pakket te laten bezorgen, zo is er altijd een ideaal tijdstip aanwezig dat bij het schema van uw klant past.

Duidelijkheid en transparantie bij het leveren

Doordat alle details van het versturen van een pakket ingevuld worden op de website, is voor uw klant, maar voornamelijk voor u duidelijk wat er met uw pakket gebeurd. Doordat we u alle basis gegevens in laten vullen wordt er ook gelijk een helder kostenplaatje geschetst. Hiermee zorgen we er voor dat u niet ineens voor onverwachte kosten komt te staan bij het verzenden van uw pakket. Uiteindelijk zorgen we er hiervoor door dat zowel u als uw klant volledig ontzorgd worden als het gaat om de verzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *