Wil je je vrienden, gasten, collega’s of personeel verrassen met een unieke ervaring?

Overweeg dan eens een ijsfeest waarbij iedereen een bijzondere ijsbeleving krijgt. Geen saaie ijskar met de standaard smaken ijs, maar een goed gevulde vriezer vol met echte Ola klassiekers. Een Ola ijskar zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van zijn favoriete ijsje. Of je nu gaat voor een Magnum, Cornetto, Raketje, of Calippo. Een Ola ijskar is een gegarandeerd succes. Naast alle heerlijke Ola ijsjes kun je het assortiment ook uitbreiden met Ben & Jerry’s. Het grote voordeel van een Ola ijskar zijn de voorverpakte ijsjes. Hierdoor heb je niet te maken met afval en kun je hygiënisch genieten van deze bijzondere traktatie. Daarnaast kun je zelf kiezen welk Ola ijs je in de vrachtwagen wilt hebben voor je ijsfeest.

Wil je een Ola ijswagen huren?

Ben je op zoek naar de unieke ervaring die iedereen zich nog wekenlang zal herinneren? Ga dan voor een Ola ijscowagen voor je verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of vrijdag middaghap. Je kunt Ola ijsjes voor je ijsfeest op de door jou gewenste locatie laten bezorgen. Bij een bestelling boven de €200 kun je zelfs één geschikte Ola vriezer gratis lenen. Zo verras je iedereen met een speciale Ola ijscowagen ervaring voor je ijsfeest.

Profiteer van meer voordelen met Ola Ice Cream Truck

Naast het originele assortiment van Ola ijs kun je volop genieten van andere unieke ervaringen. Zo profiteer je van het toevoegen van extra feestpakketten en kies je zelf wat je nodig hebt voor een geslaagd ijsjesfeest. Ga je voor ballonnen, vlaggetjes en servetten? Of kan dit pakket veel uitgebreider met confetti kanonnen, A-board en zitzakken? Wat je ook nodig hebt om je ijsfeest levendig te maken, je hebt het overal in Nederland binnen handbereik als je het juiste bedrijf inschakelt voor de Ola ijswagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *