Als dames wielrenner kun je het beste fietskledij dames dragen. Je wordt namelijk blootgesteld aan alle elementen. Een van die elementen die voor iedereen het gevaarlijkst kunnen zijn is de zon. Je denkt misschien dat omdat je de zon blokkeert omdat je huid bedekt is. Dit is niet het geval. Activewear is ontworpen om lichtgewicht en ademend te zijn. Om dit te doen zijn er kleine gaatjes in het materiaal. UV-stralen kunnen door deze gaten dringen. In het ergste geval kun je zonnebrand door je kleding heen krijgen. Veel fietsbedrijven ontwerpen nu kleding om die UV-stralen te blokkeren en doen grote investeringen en toewijding aan UV-blokkerende kleding. Het hebben van deze kleding zal zeker een enorm voordeel zijn.

Lichtgewicht kleding

Fashion for Cycling evolueert, maar je denkt misschien dat lange mouwen alleen zijn om te rijden bij lagere temperaturen. Dat is niet per se een vaste regel. Je zult ook kleding zien die speciaal is ontworpen om de zon te blokkeren, zoals lichtgewicht shirts en jerseys met lange mouwen die speciaal zijn ontworpen voor de zomer en zelfs zonne mouwen die kunnen worden toegevoegd aan jerseys met korte mouwen. Deze kledingstukken met lange mouwen zijn ontworpen om lichtgewicht, vochtafvoerend en comfortabel te zijn. Ook bij hogere temperaturen tijdens de warmere maanden, terwijl ze je de veiligheid van bescherming tegen de zon bieden.

Probeer fiets slabbetjes voor ultracomfort

Een andere geweldige innovatie in fietsbroeken die snel in populariteit groeit, is Bibs. Fietsbroeken zijn korte broeken met bandjes die over je schouders komen en lijken op bretels. Ze zien eruit als een worstel singlet en het is de meest comfortabele fietsbroek ooit. Deze blijven namelijk waar ze horen te zitten. Fietsbroeken kunnen aan de achterkant doorhangen en aan de voorkant naar beneden rollen, wat tot allerlei ongemakken leidt. Slabbetjes blijven echter zitten en elimineren de opeenhoping van de beltline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *