Nu je als ouder weer vaker moet thuiswerken, is het lekker om naar buiten te gaan en een rondje te lopen tijdens een vergadering. Maar nu het kouder wordt, is dat misschien ook minder aantrekkelijk. Merk je dat je kinderen ook meer binnen zitten? Dan is het tijd voor een trampoline! Kom alles te weten over een trampoline en de activiteiten die je op een trampoline kunt doen.

Iedereen plezier van een trampoline

Etan Trampolines heeft veel verschillende trampolines, voor ieder wat wils. Zo zijn er opstaande trampolines, trampolines inground en gelijkvloerse, flat to the ground trampolines. De vraag die je jezelf dus moet stellen is of je een kuil wilt graven in de tuin of dat je de trampoline wilt kunnen verplaatsen. Daarnaast, bestaan er ronde trampolines, vierkante trampolines en trampolines rechthoekig. Ronde trampolines hebben een centraal springpunt waardoor je altijd op dezelfde plek terug komt, zoals bij een trampoline 366 cm. Vind je kwaliteit en levensduur belangrijk? Bij Etan worden de Premium en UltraFlat trampolines volledig geproduceerd in Europa, van Europese materialen.

Wat kun je doen op een trampoline?

Is het een heldere avond en ga je na het avondeten nog even trampolinespringen? Ga eens op de trampoline springmat liggen en kijk naar de maan en sterren. Spot bekende sterrenbeelden en planeten. Ben je nog niet helemaal bekend met planeten en sterrenbeelden zoals de Grote Beer? Er zijn talloze apps die jou direct laten zien hoe een ster of planeet heet en meer informatie geeft.

Hebben de kinderen geen zin om huiswerk te maken? Verander een keer de omgeving en ga op de trampoline springmat rekensommen maken. Dit doe je met stoepkrijt en is een leuke manier van leren met ondertussen een kleine springpauze. Al klaar met het huiswerk? Dan kunnen er toffe schilderijen worden gecreƫerd.

De hele dag trampoline gesprongen? Tijd voor een filmavond met het gezin op de trampoline! Zoek een leuke film uit en hang een groot wit doek op in de tuin. Doe dit bijvoorbeeld aan de schutting. Met een projector bekijk je levensgroot een film in eigen achtertuin. Leg kussens en dekens op de trampoline en ga hierop zitten of liggen. Pak wat lekkers voor onder de film en geniet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *