Hoe wij als mannen ons zelf scheren hangt erg af van hoe wij dat hebben geleerd van onze vaders of eventueel grotere broers. Het is belangrijk dat je het kunst van scheren niet snel verleerd want hoe ouder je wordt hoe sneller de baard weer de opmars maakt in het gezicht. Voor je het weet zijn de stoppels alweer terug en ben je jouw gladde look al verloren. Gelukkig krijgen wij steeds meer aandacht van de markt en worden er steeds betere mannen producten voor grooming op de markt gebracht. In dit artikel lees je een aantal tips voor het vinden van de juiste producten die bij jouw passen.

De juiste scheermachine

Dat is natuurlijk de eerste stap bij het verzorgen van jouw gezichtshaar. Het vinden van de juiste tondeuse is natuurlijk een hele klus. Je bent zelf geen kapper dus hoe kun je nou eten wat het beste is om te gebruiken? Het lijkt erop dat er steeds meer mannen zijn die hier ook een probleem van maken. Je kunt het best gaan neuzen in de elektronica zaken en kijken of er een juiste tondeuse voor jou ligt. Het beste wat je kunt doen is naar de kapper gaan en vragen of hij je de beste kunt aanbevelen. Zo weet je zeker dat je een goeie hebt.

Gebruik niet teveel zalfjes

Het klinkt misschien heel aantrekkelijk om net als vrouwen te denken aan de juiste zalfjes die je zullen helpen bij het verzorgen van jouw gezichtshaar. Dat is natuurlijk niet nodig. Wij mannen hebben waarschijnlijk in iets grovere huid, maar natuurlijk veel minder vet. Dit zorgt ervoor dat wij veel minder reinigingscrème en zalfjes nodig hebben. Je kunt wel een juiste gebruiken die je bijvoorbeeld voor of na het scheren kan aanbrengen. Het is alleen belangrijk dat je niet doorslaat. Blijf altijd trouw aan jouw eigen maniertjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *