Je wilt natuurlijk dat jouw woning een veilige plek is waar je met een gerust hart kunt wonen. Dit gevoel wordt alleen behoorlijk verstoord als er een ongewenste bezoeker of een inbreker jouw huis binnendringt. Dit kan erg traumatisch zijn en je kunt hier waardevolle spullen door verliezen. Er zijn gelukkig een aantal dingen die je kunt doen om jouw woning tegen inbraak te beveiligen. Het is verstandig om hierover na te denken, voordat het al te laat is. Wij leggen je uit hoe je jouw woning goed kunt beveiligen tegen inbraak en kunt voorkomen dat er waardevolle spullen gestolen worden.

Beveiligen met beveiligingscamera’s

Een van de beste manieren om jouw woning te beveiligen is met beveiligingscamera’s. Zo kun je bijvoorbeeld een thermische camera ophangen. Deze camera bevat een sensor die infrarode straling van mensen, planten, dieren en objecten op kan vangen. De temperatuur van een scene kan vervolgens omgezet worden in een beeld met temperatuur kleuren, waardoor je altijd weet wanneer er iets vreemds in jouw huis gebeurt. Ideaal om voor betrouwbare bewegingsdetectie te gebruiken. Daarnaast zorgt een thermische camera ook gelijk voor vroegtijdige branddetectie in jouw woning, waardoor niet alleen inbraak, maar ook brand voorkomen kan worden.

Keuze uit verschillende soorten camera’s

Er zijn naar thermische camera’s ook veel andere soorten camera’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pan, tilt, zoom camera (een PTZ camera). Daarnaast zijn er ook veel camera’s die de voordelen van een thermische camera combineert met de functies van een PTZ camera of een dual lens camera. Hierdoor wordt iedere beweging én de temperatuur vastgelegd. Als je besluit jouw woning te beveiligen met camera’s kun je kijken op Webstore4. Hier vind je alle verschillende soorten camera’s terug en kun je de ideale camera voor jouw woning vinden. Deze camera’s zijn vaak zelf eenvoudig te installeren, waardoor je niet per se een monteur nodig hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *