Heb je als ondernemer net een nieuw kantoor? Of wil je je kantoor opnieuw inrichten? Het inrichten van je kantoor kan een hele klus zijn, want er zijn verschillende opties. Zo heb je de functionele benodigdheden als bureaus, stoelen, computerschermen en toetsenborden, maar ook de benodigdheden voor de pauzeruimte mogen niet vergeten worden. Denk bijvoorbeeld aan servies en bestek. Op elk kantoor wordt heel de dag door koffie en thee gedronken, dus ook kartonnen koffiebekers zijn essentieel. Een voorwerp waar je misschien minder snel over nadenkt, maar onmisbaar is in de pauzeruimte zijn klokken. Lees verder voor meer informatie over klokken en koffiebekers voor bij jou op kantoor. 

Klokken

Klokken zijn essentieel op kantoor. Zo weten alle medewerkers hoe laat de pauze begint, wanneer hij is afgelopen, hoe laat de vergadering begint en hoe lang men nog heeft voor een deadline. Ondanks dat veel mensen de tijd aflezen op een telefoon, computer of horloge is het toch prettig om de tijd ook af te kunnen lezen op een klok. Daarnaast staat een klok ook mooi in het interieur. Er zijn verschillende soorten wandklokken zowel digitaal als analoog, De wandklok is het populairste en hangt bij de meeste kantoren aan de muur. Er zijn veel verschillende designs wandklokken, waardoor je er altijd een kunt vinden die past in het interieur van jouw kantoor.

Koffiebekers

Ook koffiebekers zijn onmisbaar op kantoor. De hele dag door wordt er koffie of thee gedronken, dus op een dag gaan er heel wat kartonnen bekers doorheen. Kartonnen koffiebekers zijn er ook weer in allerlei soorten en maten. Zo heb je bekers in verschillende prints, maten en kwaliteit. Een koffiebeker van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de koffie langer warm blijft, maar ook dat de hitte van de koffie niet teveel door de kartonnen beker heen komt. Een aspect wat tegenwoordig ook erg belangrijk is, is duurzaamheid. Daarom zijn er ook duurzamere varianten waarbij de bekers biologisch afbreekbaar zijn. Bij bekers met een FSC keurmerk is het papier van de bekers gegarandeerd duurzaam gemaakt.  Twijfel je hoeveel kartonnen bekers je nodig hebt voor op kantoor? Het gemiddelde aantal koffiebekers dat op een dag per persoon worden gebruikt is drie. Als je uitgaat van dit gemiddelde, dan kan je makkelijk berekenen hoeveel je er nodig hebt voor jouw kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *